CAMPANYA SOLIDÀRIA A L'ESCOLA

RECOLLIDA DE TAPS

A l'escola iniciem un projecte solidari que consisteix en la recollida de taps de plàstic, per una bona causa.


Potser molts heu sentir parlar d'aquesta campanya, l'objectiu principal es ajudar a nens sense recursosa accedir a tractaments mèdics i ortopèdics imprescindibles per la seva vida. 
Aquesta campanya consisteix en fer una recollida selectiva de tots tipus de taps de plàstic que, si no formen part d'iniciatives com aquesta, acabarien llençats a les escombraries com a rebuig.

Per poder participar en aquesta campanya solidària només heu de recollir els taps de plàstic que fem servir a la nostra vida diària i portar-los al punt de recollida de l'escola.  Tots els taps de plàstic són últils: taps d'ampolla d'aigua i refrescos, taps de sabó i detergents, taps de brics de llets i sucs,......

En aquests moments la recollida va destinada per l' Ian, un nen de Sant Sadurní d'Anoia de 4 anys, que pateix un neuroblastoma, un càncer infantil que afecta el sistema nerviós i necesita un tractament molt especial...

Ajut per a Ian

Però la recollida de taps pot ajudar a altres nens així que recollirem tots els taps possibles per l'Ian i per altres recollides..... i així els nostres nens sabran que estàn ajudant a nens malalts alhora que ajudem una miqueta al medi ambient.

Gràcies per la vostra col.laboració i RECICLEM TAPS PER UNA BONA CAUSA




Comentaris

Popular Posts

DESPRÉS DEL CARNESTOLTES ARRIBA LA VELLA QUARESMA!!!!

Lipdub Escola Herois del Bruc (09-06-2014)