MANIFESTACIONS CONTRA ELS DESNONAMENTS I EN DEFENSA DE LA SANITAT

Benvolgudes familes,

Des de la FAPAC ens informen d'aquestes accions reinvindicatives per aquest cap de setmana convocades per la plataforma PROU RETALLADES.



Manifestacions contra els desnonaments i en defensa de la sanitat

 
Des de la FaPaC us animem a donar suport a les accions convocades per la Plataforma PROU RETALLADES. Fem costat a aquest cap de setmana reivindicatiu!
  • Dissabte 16, a les 17h, des de la Pça. Universitat. Manifestació "Per la paralització dels desnonaments, la dació en pagament  i el lloguer social".
Convocada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) amb el suport de moltes altres organitzacions, per continuar donant força als continguts de la ILP. Ara cal guanyar la seva transformació en llei, i una transformació que sigui de "qualitat"!
  • Diumenge 17, a les 12h, des de la Pça. Catalunya fins la Pça. Sant Jaume. Manifestació "En defensa de la Sanitat Pública"
Convoca conjuntament la Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Sindical Unitària, treballadors i treballadores junt amb persones usuàries, ciutadans i ciutadanes, fem una marea blanca (porteu roba blanca) contra la privatització i les retallades de la sanitat pública! Perquè defensant els serveis públics, defensem l'Estat de benestar!

Feu-ne difusió. Us hi esperem!





Comentaris

Popular Posts

DESPRÉS DEL CARNESTOLTES ARRIBA LA VELLA QUARESMA!!!!

Lipdub Escola Herois del Bruc (09-06-2014)