JA MATEIX TOTS AL COLE!!!!!

Hola famílies,

Tots ens estem preparant per la tornada a l'escola, que com ja sabeu, comença el 12 de setembre. Ja estem en el compte enrere!!!!

Des de l'AFA ja ens hem posat les piles i ja estem preparant l'engegada del curs...  Comencem per la venda de llibres que us volem enrecordar que es realitzarà els dies 4 i 5 de setembre de 15h fins les 19h.

A més, estem treballant per oferir unes extraescolars de qualitat; ludiques, esportives i culturals... per a que tingueu un bon ventall d'horaris i activitats a on els nens i nenes aprenguin i s'ho passin molt bé!!!

Des del primer dia d'escola, com cada curs, disposeu del servei d'acollida matinal....A on els més matinadors fan jocs i activitats i a on poden esmorzen tranquil.lament fins l'hora de l'entrada a classe.

Des de la comissió d'esports ja estan treballan per engegar la festa de l'esport que vam haver de cancel.lar per la pluja i esperem poder-la realitzar a principis d'octubre.

També fer un recordatori a les famílies que van encarregar la roba abans de l'1 de juny que ja teniu la roba a la botiga nen@nen.

Salutacions i benvingudes les noves famílies que comencen als Herois del Bruc.


AFA Escola Herois del Bruc
ampaheroisdelbruc@gmail.com
ampaheroisdelbruc.blogspot.com.es










Comentaris

Popular Posts

DESPRÉS DEL CARNESTOLTES ARRIBA LA VELLA QUARESMA!!!!

Lipdub Escola Herois del Bruc (09-06-2014)